Vești bune pentru românii cu datorii. Tigrul lui Nuțu anunță că ține post anul ăsta

Ai datorii la cămătari? Stai liniștit, până la Crăciun nu pățești nimic! Tigrul lui Nuțu Cămătaru a anunțat pe Instagramul personal că ține postul ca la carte, deci nici vorbă să mănânce vreun datornic.

Tigrul spune că se simte păcătos după ce l-a dus Nuțu la pelerinaj și a mâncat moaștele, preoții trăgându-i cu greu din colți un femur al Cuvioasei Parascheva. Cel mai grav e că tigrul s-a băgat în față la pelerinajul din București și l-a coțăit pe Sf. Dimitrie, spre indignarea babelor de la coadă.

În timpul postului, tigrul, pe care îl cheamă Mihăiță, va mânca doar fasole bătută, șnițele de soia și cartofi prăjiți, dar se va abține și de la plăcerile trupești, adică Nuțu n-o să-i mai facă laba săptămânal, cum îi face în mod normal.

Nuțu l-a învățat pe Tigru să facă și mătănii în fața cuștii și cruce cu limba în cerul gurii, cum doar arhimandriții știu să facă. Deși tigrul ține post, Nuțu spune că datornicii ar trebui să-și plătească totuși ratele, că altfel cere o dezlegare pentru tigru și măcar un deget tot îi dă. Nuțu îi avertizează pe datornici și că leul și panterele nu țin post, deci să nu se joace cu obligațiile.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
20 noiembrie 2020 16:53
Citește mai mult despre: Nuțu post tigru

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult