Vești bune pentru studenți! Trenulețul în cameră rămâne gratuit

Protestele studenților deranjați de faptul că pierd gratuitatea pe trenurile CFR n-au rămas fără ecou. Se pare că ministrul Transporturilor Cătălin Drulă a fost impresionat de situație, astfel că a promis azi că studenții vor beneficia în continuare de gratuitate – doar că nu la trenurile CFR, ci la trenulețele pe care le fac între ei în camera de cămin.

„Am fost și eu student, așa că știu cât de importantă e o gratuitate, indiferent care e ea. Cel mai important este să existe o gratuitate, contează mai puțin despre ce fel de gratuitate este vorba“, crede ministrul Drulă. „Însă, atenție! E gratuit doar trenulețul între studenți de același sex, cel între parteneri de sexe opuse va fi în continuare pe bani.“

Vestea a fost primită cu cel mai mare entuziasm de studenții din seminariile teologice, cei mai fervenți practicanți ai trenulețelor în cameră. Însă și mai fericiți sunt înalții prelați ortodocși care predau în aceste seminarii, cunoscută fiind pasiunea lor de a intra în camerele studenților ca să facă trenulețul împreună cu ei.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
18 februarie 2021 08:41
Citește mai mult despre: student tren

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult