Vești bune! Românii cu chelie se pot înscrie la programul „Rabla pentru becuri“

De frica unei amenzi din partea CNCD, inițiatorii „Rabla pentru becuri“ au decis să-i includă și pe bărbații cu chelie în program. Astfel, orice român cu chelie va primi un voucher cu care să își facă o chelie mai ecologică. E o măsura binevenită pentru niște oameni care, să recunoaștem, sunt cam bătuți de soartă.

„Vrem să-i învățăm pe românii cu chelie să trăiască mai ecologic“, spune Nicolae Chelin, responsabil cu implementarea programului. „Așa că bărbații cu chelie parțială vor fi ajutați să chelească complet, ca să nu mai folosească șampon deloc. E bine să eliminăm șamponul, că e plin de chimicale și poluează apa. Chelioșii vor petrece și mai puțin timp sub duș, deci un consum mai mic de apă.“

„O atitudine ecologică înseamnă însă și o relație mai prietenoasă cu mediul“, a adăugat Nicolae Chelin. „Adică inclusiv cu mediul social în care se învârt chelioșii. Deci bărbații cu chelie vor primi, odată cu voucherul, și o căciulă sau o bască, ca să-și acopere chelia în public. Nu e frumos să se afișeze chiar așa cu ea, că din spate arată ca – mă scuzați c-o spun – niște puțe cu urechi. Și mai sunt și copii pe stradă…“.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
13 octombrie 2022 12:49
Citește mai mult despre: chelie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult