Vești bune! S-a deschis Hotelul de Gheață de pe strada Bâlea din București

Veritabilă bulă de oxigen pentru turismul românesc. Deși puțini turiști se mai așteptau la asta, azi s-a deschis Hotelul de Gheață de la Bâlea. Ce-i drept, de pe strada Bâlea din București, nu chiar tradiționalul hotel de gheață de lângă Lacul Bâlea din Făgăraș, dar e mai mult decât deloc.

„Munții Făgăraș sunt frumoși, dar nici strada Bâlea din Sectorul 4 nu e mai prejos“, spune primarul Daniel Băluță. „Desigur, ne-a ajutat foarte mult primăria generală cu acest proiect, oprind complet căldura în bloc, însă important e că avem cu ce atrage turiștii. Trebuie doar să scoatem locatarii înghețați bocnă din clădire și hotelul va fi gata să primească turiștii.“

Dacă e să ne luăm după cel care a avut ideea să facă un hotel de gheață pe strada Bâlea, Bucureștiul are potențial să devină capitala mondială a hotelurilor de gheață. „Orice bloc din București poate deveni un superb hotel de gheață dacă locatarii stau toți măcar vreo trei zile cu geamurile deschise. Noi așa am făcut“, a explicat acesta.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
20 ianuarie 2021 08:03
Citește mai mult despre: hotelul de gheata

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult