După zeci, dacă nu sute de studii care arătau că românii sunt ultimii în Europa la orice, de la kilometri de autostradă la budă în fundul curții, în sfârșit și un rezultat pozitiv pentru țara noastră. Un studiu efectuat exclusiv pe Ion Țiriac a arătat că românii o duc mult mai bine decât restul europenilor.

tiriac_migreaza_bani.jpg Astfel, din studiu a reieșit că românii sunt extrem de bogați și dețin colecții impresionante de mașini, casă la Monaco, ba chiar au și iaht sau avion privat. Românii par să prefere femeile mult mai tinere și, ca element inedit, obișnuiesc să-și lase o mustață consistentă. Românii au și început de chelie, dar acest lucru nu pare să-i deranjeze.

Studiul a scos la iveală și faptul că țara noastră este una îmbătrânită, vârsta medie a românilor fiind de 78 de ani, de departe cea mai mare din toată Europa. Un alt element îngrijorător este legat de faptul că, dacă Ion Țiriac decide să trăiască din pensie, țara va intra în colaps, pentru că s-ar ajunge în situația în care un zero angajat să ducă în spate un pensionar.

Scris de Calin | Monday, 12.02.2018 07:08 Monden

National Cinematografic