Vești bune! Un studiu făcut pe Ion Ţiriac arată că românii o duc mult mai bine decât restul europenilor

După zeci, dacă nu sute de studii care arătau că românii sunt ultimii în Europa la orice, de la kilometri de autostradă la budă în fundul curții, în sfârșit și un rezultat pozitiv pentru țara noastră. Un studiu efectuat exclusiv pe Ion Țiriac a arătat că românii o duc mult mai bine decât restul europenilor.

Astfel, din studiu a reieșit că românii sunt extrem de bogați și dețin colecții impresionante de mașini, casă la Monaco, ba chiar au și iaht sau avion privat. Românii par să prefere femeile mult mai tinere și, ca element inedit, obișnuiesc să-și lase o mustață consistentă. Românii au și început de chelie, dar acest lucru nu pare să-i deranjeze.

Studiul a scos la iveală și faptul că țara noastră este una îmbătrânită, vârsta medie a românilor fiind de 78 de ani, de departe cea mai mare din toată Europa. Un alt element îngrijorător este legat de faptul că, dacă Ion Țiriac decide să trăiască din pensie, țara va intra în colaps, pentru că s-ar ajunge în situația în care un zero angajat să ducă în spate un pensionar.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
12 februarie 2018 07:02

Alte articole

Vezi mai mult