Vești excelente! Aripa Ikea în care s-a filmat ”Sunt celebru…” va fi redeschisă publicului

Finalul emisiunii ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a fost primit cu entuziasm de românii care fac cumpărături la Ikea. Asta pentru că aripa clădirii Ikea care a fost amenajată ca o junglă sud-africană și unde s-a filmat întreaga emisiune va fi reamenajată sub formă de bucătării, dormitoare sau livinguri, așa cum își doresc clienții Ikea.

”Vreau să cumpăr mobilier de la Ikea, nu ferigi, ficuși sau boboneți!”, spune un client iritat. ”Mă bucur că au terminat emisiunea. Sper însă ca spațiul folosit pentru filmări să fie dezinfectat masiv, pentru că, să nu uităm, pe-acolo au trecut Alina Plugaru, Mihai Trăistariu sau Bobonete. Chiar nu vreau să risc să iau ceva boli dubioase!”

Chiar dacă platoul folosit de ProTV a fost închis publicului, pentru a ascunde faptul că nu se filmează în Africa de Sud, cel care s-a dat de gol a fost chiar unul din cei doi prezentatori ai emisiunii, Mihai Bobonete. Mare amator de mâncare, acesta mergea zilnic în cantina Ikea, ca să fure chiftele din farfuriile cliențior neatenți, fiind astfel văzut zilnic de sute de persoane.

Scris de Calin
9 martie 2015 19:03

Alte articole

Vezi mai mult