Vești groaznice pentru copii! Mii de mame, văzute la cumpărături de șosete și pulovere

Se pare că urmează dezamăgiri crunte pentru mii de copii în dimineața Crăciunului. Aste pentru că mulți copii se vor alege de Moș Crăciun cu unul dintre cele mai odioase cadouri posibile: haine. Multe mame au luat azi cu asalt magazinele de haine de copii, cumpărând preponderent șosete și pulovere, semn că soarta bieților micuți este pecetluită de Crăciun.

Până și tații lipsiți de inspirație care le dau copiilor de Crăciun bani în loc de cadouri par acum niște genii ai cadourilor pe lângă mamele care au ales să cumpere pentru cei mici pulovere sau șosete. Vina pentru acest flagel o poartă și comercianții, care într-o lume normală ar trebui să scoată complet hainele de copii de la vânzare în săptămânile de dinainte de Crăciun.

Reputatul Decebal Popescu, liderul unui ONG care luptă pentru drepturile copiilor, este de părere că astfel de obiceiuri nesănătoase ar trebui recunoscute ca atare și pedepsite exemplar. „Din punctul meu de vedere, o mamă care trei ani consecutivi îi cumpără copilului haine de Crăciun ar trebui decăzută din drepturile părintești. Scurt, fără alte explicații”, crede acesta.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
20 decembrie 2020 13:12

Alte articole

Vezi mai mult