Milioane de şpriţari din întregul sistem solar aşteptau cu sufletul la gură veşti din partea NASA, însă acestea au sosit şi nu sunt tocmai fericite! Potrivit cercetătorilor americani, într-adevăr, scoarţa Lunii găzduieşte rezerve mari de apă, însă aceasta e aproape în totalitate plată.

astronauttrist.jpg

"Dacă vrem să folosim rezervele de apă pentru şpriţ, va trebui să trimitem acolo o sondă încărcată cu capsule de CO2, şi nici măcar atunci nu putem garanta că va fi un sifon extrem de pişcător", spune Gagarin Armstrong, un fel de şef pe la NASA.

"Cândva, NASA lua în calcul instalarea unui puţ de sifon pe Lună, pentru a putea fi folosit ca punct de încărcare pentru astronauţii şpriţari în drumul lor spre alte planete. Din păcate, în lumina acestor descoperiri, va trebui să plasăm staţia respectivă pe Marte, unde există şi apă, şi gheaţă carbonică, deci sifonul iese rece", adaugă omul de ştiinţă.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Saturday, 13.06.2020 09:06 Monden

National Cinematografic