I-a mers bine câteva luni de zile, dar acum chiar i s-a înfundat! Un virus din China, cunoscut ca SARS-CoV2 sau pur şi simplu Coronavirus, a ajuns din greşeală în Marcel Pavel şi nu mai ştie pe unde să iasă.

marcelpavel_bietulcovid.jpg

"Plămânii lui Marcel Pavel chiar nu sunt cel mai bun mediu pentru un virus. Gândiţi-vă că Marcel Pavel poate lăsa un om fără cunoştinţă de la 10 metri când se pune pe cântat. Acum imaginaţi-vă cum se simte o creatură de milioane de ori mai mică, încercând să supravieţuiască chiar la sursa zgomotului", explică Aurel Petru, medic de familie.

Specialiştii chinezi detaşaţi de la Beijing încearcă să salveze virusul, extrăgându-l din Marcel Pavel cu o pensetă lungă şi subţire, însă îndrăgitele melodii ale artistului le îngreunează foarte tare munca.

"Trebuie să folosim combinezoane speciale, de plumb, care izolează foarte bine fonic. Altfel am belit coclenderul", explică savantul Feng-Shu Bong.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Friday, 19.06.2020 15:53 Monden

National Cinematografic