Mii de români care suferă de posesie demonică ar face bine să treacă pe la Sfânta Parascheva înainte de sosirea iernii! În această dimineaţă, şefii Asociaţiei Asociaţiilor de Locatari au decis că demonii care sălăşluiesc într-un om, deşi imateriali, sunt entităţi distincte şi trebuie să fie trecuţi la întreţinere.

posedata_intretinere.jpg
Astfel, un cetăţean care locuieşte singur ar putea plăti cât pentru 7000 de oameni dacă e posedat de o legiune de demoni. "Ce să-i faci, domn'le. Când merge cu liftul, merge cu toţi dracii în el? Merge! Când aprinde lumina pe hol, stă aprinsă până trec toţi dracii? Stă! Păi e corect ca eu, care stau cu nevastă-mea, să plătesc cât Gigi de la 4, care stă cu Azazel, Bafomet, Abaddon, Moloh şi Agrat bat Mahlat?", spune Gabriel Sică, administratorul unui bloc din cartierul Berceni.

"Îmi pare rău că trebuie să mă despart de demonul meu", a declarat un pelerin, în drum spre moaştele Sfintei. "Pazuzu e din al optulea cerc al iadului, îi cam place căldura. Nici nu munceşte, să aducă şi el un ban în casă. O să mă rupă la facturi dacă-l păstrez"

Câţiva şefi de scară s-au opus măsurii, însă există speculaţii că trupurile lor sunt ocupate de Baal-Zebub, împăratul muştelor.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 12.10.2017 15:36 Monden

National Cinematografic