Veşti proaste! Snoop Dogg a plecat din Bogata după ce a aflat că nu va mai putea fuma în birt

Legea anti-fumat loveşte dur turismul românesc! Aflat până nu de mult, conform postărilor de pe Instagram, într-un minunat sejur la Bogata de Mureş, îndrăgitul rapper american Snoop Dogg şi-a făcut bagajele şi a părăsit comuna, lăsându-i cu buza umflată pe localnicii care abia aşteptau să-l amuze pe “badea Dogg” cu giumbuşlucuri tradiţionale.

Potrivit anturajului său, Snoop ar fi fost foarte nemulţumit la auzul veştii că, de mâine, în birtul sătesc nu se va mai putea fuma. “Mă simt trădat. În broşură nu scria aşa ceva, fo’ shizzle! Să nu pot să-mi rulez un blunt la cârciumă cu noii mei homies din Bogata? Aşa ceva nu se face, nigărilor!”, a scris acesta pe reţelele de socializare în timp ce aştepta avionul de Kîrgîzstan.

Gyuri Popescu, proprietarul barului din Bogata, spune că o să-i fie dor de Snoop Dogg, singurul turist străin care a călcat vreodată în judeţ. “Dor la mine de fekete Sznup, dar ce să facem la dânsul? Unde-s lege, nu-s tocmeală!”, a oftat cârciumarul, ascultând “Gin & Juice” pe repeat şi sorbind dintr-un ţoi de pălincă.

Scris de Vasile
16 martie 2016 15:05
Citește mai mult despre: birt bogata fumat snoop dogg ţigări

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult