Românii au ratat o șansă imensă de a scăpa de Viorica Dăncilă. Pentru c-a picat lamentabil interviul de menajeră la Vatican, sluga lui Dragnea se va întoarce în România, unde își va relua funcția de premier al țării.

dancila_menajera_vatican.jpg ”E mult mai greu să ajungi menajeră la Vatican decât premier al PSD-ul lui Dragnea”, oftează o persoană din anturajul premierului. ”Viorica Dăncilă s-a dus pregătită, a citit de pe foaie tot ce trebuie să facă o menajeră, totul părea să decurgă bine, dar din păcate a venit și o probă practică, unde doamna premier nu s-a descurcat deloc.”

Se pare că Viorica Dăncilă a încercat să bage pămătuful de praf în priză, a ținut găleata cu gura în jos când i s-a cerut s-o umple cu apă, iar când a trebuit să-l șteargă la cur pe Sanctitatea Sa Papa Francisc a consumat nu mai puțin de șapte role de hârtie igienică, dar a și uitat să tragă apa la final.

La final, delegația oficială a României și-a cerut scuze pentru prestația lamentabilă a Vioricăi Dăncilă și a promis că va trimite în cel mai scurt timp posibil la Vatican o persoană suficient de competentă pentru a deveni menajeră. Iar numele cel mai vehiculat pentru asta este cel al lui Sorin Grindeanu.

Scris de Calin | Sunday, 13.05.2018 11:24 Monden

National Cinematografic