Vești proaste! Viorica Dăncilă a picat interviul de angajare ca menajeră la Vatican şi rămâne premier

Românii au ratat o șansă imensă de a scăpa de Viorica Dăncilă. Pentru c-a picat lamentabil interviul de menajeră la Vatican, sluga lui Dragnea se va întoarce în România, unde își va relua funcția de premier al țării.

”E mult mai greu să ajungi menajeră la Vatican decât premier al PSD-ul lui Dragnea”, oftează o persoană din anturajul premierului. ”Viorica Dăncilă s-a dus pregătită, a citit de pe foaie tot ce trebuie să facă o menajeră, totul părea să decurgă bine, dar din păcate a venit și o probă practică, unde doamna premier nu s-a descurcat deloc.”

Se pare că Viorica Dăncilă a încercat să bage pămătuful de praf în priză, a ținut găleata cu gura în jos când i s-a cerut s-o umple cu apă, iar când a trebuit să-l șteargă la cur pe Sanctitatea Sa Papa Francisc a consumat nu mai puțin de șapte role de hârtie igienică, dar a și uitat să tragă apa la final.

La final, delegația oficială a României și-a cerut scuze pentru prestația lamentabilă a Vioricăi Dăncilă și a promis că va trimite în cel mai scurt timp posibil la Vatican o persoană suficient de competentă pentru a deveni menajeră. Iar numele cel mai vehiculat pentru asta este cel al lui Sorin Grindeanu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
13 mai 2018 11:05

Alte articole

Vezi mai mult