Viaţă dublă pentru un corporatist! Noaptea nu munceşte, doarme!

„Asta schimbă totul!”, au titrat azi tabloidele autohtone, după ce l-au descoperit pe Zoltan Kiraly, un corporatist care lucrează la o multinaţională cu sediul în Pipera. Spre deosebire de oricare alt corporatist român, Zoltan duce o viaţă dublă. Imediat ce pleacă de la birou, el uită complet de locul de muncă, nimic din ceea ce face nu are legătură cu job-ul său. Ba, mai mult, el doarme noapte de noapte cel puţin 8 ore.

„Este uluitor, nici măcar nu are calculator sau laptop acasă, ca să poată munci peste noapte. N-a pregătit în viaţa lui de acasă un Excel pentru şedinţa de a doua zi. Nu are nici smartphone, iar telefonul de serviciu îl lasă întodeauna la birou. Nimeni nu înţelege cum a putut duce această viaţă dublă de mai bine de 3 ani fără ca vreun coleg sau superior să bănuiască ceva”, l-a deconspirat colegul său de apartament.

Restul corporatiştilor privesc însă cu suspiciune cazul lui Zoltan Kiraly, fiind convinşi că aşa ceva este imposibil. „Doar dacă este vreun supraom, ceea ce este imposibil, ar putea să doarmă 8 ore noapte de noapte. Ori lucrează cineva pentru el, ori cineva minte, pentru că e imposibil să fii corporatist fără să munceşti şi noaptea, de acasă”, crede Andreea Andreescu, colegă de birou cu Zoltan.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
29 august 2013 12:08

Alte articole

Vezi mai mult