Știi momentul ăla când îți găsești în dulap o haină pe care n-ai mai purtat-o de mult și, când te uiți în buzunare, descoperi niște bani uitați acolo? Ei bine, acum îl știe și Ion Țiriac, pentru că și el a pățit-o în această dimineață, când își căuta niște pantaloni prin dulap.tiriac_economy.jpg

Miliardarul era așteptat la o vânătoare de cerbi și tigri, urmată de o partidă de golf, una de tenis și una de table. Pentru asta avea nevoie de o pereche de pantaloni rezistenți dar, totuși, comozi, și blugii săi de pe vremea când era impresarul lui Boris Becker i s-au părut cea mai bună alegere.

Scuturându-i a găsit in buzunarul de la spate un milion de euro și s-a bucurat lejer. Banconetele de la margine erau șifonate, așa că le-a aruncat iar restul banilor i-a băgat în bancă, într-un depozit, să facă alți bani, redirecționându-și dobânda prin patru bănci europene și una asiatică să ajungă la depozitul său din Panama, cel pentru zile negre.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Saturday, 29.04.2017 09:24 Monden

National Cinematografic