Viața e făcută din bucurii simple: Țiriac a găsit un milion de euro într-o pereche de blugi mai veche

Știi momentul ăla când îți găsești în dulap o haină pe care n-ai mai purtat-o de mult și, când te uiți în buzunare, descoperi niște bani uitați acolo? Ei bine, acum îl știe și Ion Țiriac, pentru că și el a pățit-o în această dimineață, când își căuta niște pantaloni prin dulap.

Miliardarul era așteptat la o vânătoare de cerbi și tigri, urmată de o partidă de golf, una de tenis și una de table. Pentru asta avea nevoie de o pereche de pantaloni rezistenți dar, totuși, comozi, și blugii săi de pe vremea când era impresarul lui Boris Becker i s-au părut cea mai bună alegere.

Scuturându-i a găsit in buzunarul de la spate un milion de euro și s-a bucurat lejer. Banconetele de la margine erau șifonate, așa că le-a aruncat iar restul banilor i-a băgat în bancă, într-un depozit, să facă alți bani, redirecționându-și dobânda prin patru bănci europene și una asiatică să ajungă la depozitul său din Panama, cel pentru zile negre.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

29 aprilie 2017 07:24
Citește mai mult despre: bani tiriac

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult