Viaţa sexuală a lui Cristi Tabără

După ce fosta soţie a lui Cristi Tabără a declarat că acesta nu ar fi în stare de un viol din cauza problemelor sale sexuale, TNR a investigat cazul şi a aflat că omul de televiziune a găsit o metodă alternativă pentru satisfacerea pornirilor sale sexuale, respectiv folosirea degetului pe post de penis. Acesta variantă este susţinută dealtfel şi de fetiţa agresată, care spune despre Cristi Tabără că i-a băgat degetele, şi nu altceva, în chiloţei.

TNR vă prezintă şi alte dovezi ale faptului că Tabără folosea unul dintre degete pentru activităţi sexuale:

• Mai mulţi colegii de televiziune ai lui Cristi Tabără au spus că înjurătura cea mai folosită de acesta era „Băga-mi-aş degetul!”

 

• Colegii lui de muncă au observat că, atunci când se spăla cu apă foarte rece pe mâini, unul dintre degete i se micşora.

• O clinică din Viena a confirmat că, în urmă cu câţiva ani, Cristi Tabără şi-a făcut o operaţie de îngroşare a degetului. Asta după ce ani întregi a crezut că îşi poate îngroşa degetul mâncând mult, însă asta nu l-a făcut decât să se îngraşe.

• Avea obiceiul să îşi înmoaie degetul în ciocolată sau îngheţată şi îl oferea partenerelor sale pentru a-l linge. Iar dacă vedea o femeie care îşi lingea degetele, îi striga „Muisto!”.

• Avea o colecţie impresionantă de mănuşi chirurgicale, despre care anchetatorii bănuiesc că le folosea pe post de prezervativ.

• Cartea lui preferată este „Tom Degeţel”.

• De multe ori, colegii lui spun că venea la muncă cu degetul mirosind a brânză şi că avea unghia galbenă.

• Când vedea o fetiţă care-i plăcea, obişnuia să exclame „Gagica asta este bună de te lingi pe degete!”

Medicul care l-a tratat pe Cristian Tabără spune însă că omul de televiziune nu era impotent, ci doar avea impresia asta. „Din punct de vedere sexual, domnul Tabără era perfect sănătos, doar că el credea că este impotent pe motiv că, din cauza burţii, n-a observat că are penis”, a spus medicul.

Întrebat de reporterii TNR cum comentează acuzele care i se aduc, Cristi Tabără ne-a declarat următoarele: „O fi spus fetiţa ceva, o fi făcut ea ceva dacă am abuzat-o cu degetul”. Ulterior, el a revenit asupra declaraţiei şi a spus că doar şi-a umezit degetul pentru a da pagina unei cărţi mai departe.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
28 iulie 2010 22:00
Citește mai mult despre: abuz sexual cristi tabara minora scadal sex viol

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult