Pe cine crezi că păcăleşti, Victor Ciorbea? Un om care arată la fel de 45 de ani trebuie să ascundă un secret! O ţară întreagă se întreba cum reuşeşte Victor Ciorbea să arate la fel ca la 20 de ani! Toţi bănuiau că Avocatul Poporului îşi face operaţii estetice, şi datoriile uriaşe pe care le are începeau să se explice.ciorbea_operatii_estetice.jpg

Sub presiunea publică, Ciorbea a recunoscut că-şi face operaţiile, dar singur, acasă, cu un cuţit de bucătărie, ceea ce explică de ce uneori e mult mai buhăit decât de obicei: “În weekend iau un tocător şi mă pun pe meşterit făţăul, la oglindă. Mai corectez câte o mică imperfecţiune, mai întind pielea pe lângă urechi. La doctori m-ar costa o groază", spune Ciorbea.

Avocatul Poporului spune că nu are nevoie de anestezic, pentru că nu mai are terminaţii nervoase în pielea de pe faţă, că şi-a făcut mai multe operaţii decât Michael Jackson. Ciorbea a recunoscut că îşi face dimineaţa injecţii cu acid hialuronic direct în pleoape, ca să poată să conducă, pentru că altfel îi atârnă ochii pe la ambreiaj.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Wednesday, 05.04.2017 18:21 Monden

National Cinematografic