Victor Slav a dus-o pe Bianca Drăguşanu la vulcanizare, să mai bage aer în ea: „E mult prea slabă”

Victor Slav nu vrea să se simtă ruşinat la nunta pe care o va avea cu Bianca Drăguşanu. Deranjat de silueta de anorexică a viitoarei sale soţii, Victor a luat-o de mână pe Bianca şi s-a dus glonţ la o vulcanizare, ca să mai bage aer în ea. „Decât să ia greutăţi pe sub rochia de mireasă, să n-o ia vântul, mai bine bag aer în ea şi ştiu o treabă”, şi-a explicat gestul Victor Slav.

Persoana de la vulcanizare a fost extrem de amabilă cu Victor Slav şi i-a dat vedetei câteva ponturi extrem de utile. „De exemplu, când mai am impresia că pierde aer, mi-a spus să umplu cada cu apă, s-o scufund pe Bianca cu totul, după care să apăs pe ea şi, dacă apar bule în apă, să mă duc urgent la cea mai apropiată vulcanizare, s-o repare”, a povestit Victor.

Acesta a adăugat că încă nu înţelege cum a ajuns Bianca să piardă aer şi să slăbească într-un asemenea hal. „Eu am fost extrem de atent, am aruncat toate obiectele ascuţite din casă. Chiar am ajuns să mă bărbieresc şi de două ori pe zi, ca nu cumva s-o înţep cu barba şi s-o sparg. Sigur s-a întâmplat ceva când nu eram împreună, altfel nu-mi explic.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
28 mai 2013 15:05

Alte articole

Vezi mai mult