Victor Slav nu vine la propria nuntă: “E prea scump meniul!”

Cunoscutul bărbat Victor Slav a luat o decizie de ultim moment, refuzând să confirme prezenţa la propria nuntă. Acesta a motivat că meniul este prea scump, iar darul ar trebui să fie de neam prost, pentru a-l acoperi. “Îmi pare rău pentru Bianca, ştiu că şi-a dorit mult ca eu să fiu prezent, dar chiar nu sunt dispus să fac acest efort financiar”, a declarat acesta.

Victor s-a îngrozit când a auzit zvonurile privitoare la conţinutul meniului. “Din câte am înţeles, la aperitiv vor fi nuci de Macadamia umplute cu caviar iranian şi poleite cu aur, la felul 1 ciorbă de delfin, iar la felul 2 ceafă de rinocer negru, care se pare că ar fi pe cale de dispariţie. Iar tacâmurile au fost făcute din fildeşii unei turme de elefanţi, crescute special pentru acest eveniment”, se plânge acesta.

Victor mărturiseşte cum va folosi banii economisiţi. “Decât să dau atâţia bani la nuntă, mai bine fac ceva util cu ei, cum ar fi să-mi cumpăr avionul privat mult dorit şi de restul un apartament în centrul Parisului”, a conchis vedeta.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Luchian
25 septembrie 2013 09:35

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult