Victoraș Micula, pedepsit aspru de tatăl lui. L-a pus să bea 2 litri de Frutti Fresh!

Viorel Micula, unul din patronii European Drinks, este indignat de comportamentul beizadelei Victoraș Micula, cel care în Bihor e supranumit Pablo Frescobar. Recent, Victoraș a intrat în baza de date a Poliției ca să caute poze noi cu Vlăduța Trăscău, cântăreață de manele din Bihor, totul cu acordul polițiștilor.

Viorel Micula s-a înfuriat când a auzit că Victoraș s-a înhăitat cu niște polițiști corupți și chiar s-a îmbrăcat într-o uniformă de polițist, așa că l-a pedepsit groaznic: l-a pus să bea un pet de 2 litri de frutti fresh, băutură pe care spune Viorel ”n-aș da-o nici la câini”.

Deși cei 2 litri de zahăr pur cu apă și colorant vor contribui la kilogramele lui Victoraș, care are probleme cu obezitatea morbidă, Viorel Micula spune că doar așa o să se învețe minte tânărul său fiu: ”Să ajungă el să intre într-un sediu de poliție din Oradea? Dacă lua sifilis de la panaramele alea din Poliție? El e inconștient?” întreabă mâhnit Viorel Micula.

”De-asta am furat sute de milioane de la stat din taxe neplătite pentru otrava aia pe care o beau idioții de români? Ca să-și bată joc Victoraș de munca mea?”, a mai spus Viorel Micula.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
21 octombrie 2020 12:37
Citește mai mult despre: European Drinks frutti fresh Victoraș Micula

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult