Eliberare cathartică pentru unul dintre cei mai iubiți și mai chei editorialiști ai României după ce Simona Halep a câștigat, în sfârșit, Roland Garrosul. Cristian Tudor Popescu a dat drumul, în sfârșit, bășinii pe care o ținea în sine de mai bine de 30 de ani și care-l făcea să fie încruntat în orice ipostază.

ctp dupa ce s-a basit.jpg

„De data aceasta Cosmin Prepliceanu chiar a avut o reacție, așa că nu mai poate fi sancționat de CNA. Realizatorul TV a auzit pocnitura, dar nu s-a speriat, nu s-a panicat și a avut o atitudine echilibrată, să-i calmeze pe toți cei din studio. Apoi și-a dat ochelarii jos și a început să-i șteargă cu sacoul, bătând apropo-uri către colegi «hai, care ați dat cu ceață pe-aici, care ați comis-o, mâine să fiți cu demisia la mine pe birou. Suntem o instituție serioasă, cine nu poate lucra într-un mediu serios și profesionist n-are decât să plece»”, a relatat un martor la eveniment înainte să fugă afară să fumeze. 

CTP, devenit brusc mai puțin tensionat, după ce a renunțat la această presiune enormă asupra corporalității sale, nu și-a uitat antrenamentul din armată și s-a dus să deschidă larg geamurile, „să mai respirăm și noi, că a comis-o cineva”. Zece minute mai târziu la intrarea Digi24 și-a făcut apariția Călin Popescu Tăriceanu cu o caserolă în mână și a întrebat dacă se dă ceva, „că miroase până la noi la Senat a ceva proaspăt și bun”. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Wednesday, 13.06.2018 15:33 Monden

National Cinematografic