Victoria’s Secret se va numi doar Secret. A pierdut procesul cu Primăria Victoria

Adio, Victoria’s Secret! Celebra casă de modă americană a pierdut dreptul de a folosi numele Victoria după un lung şi complicat proces cu primăria oraşului Victoria din judeţul Braşov, renumit la rândul său pentru combinatul chimic din perioada comunistă.

Cel mai probabil, producătorul de lenjerie intimă se va numi doar Secret, deşi au existat discuţii neoficiale cu primăriile comunelor Ucea de Sus şi Gherdeal, destul de apropiate de Victoria.

„Ucea de Sus’s Secret nu sună foarte sexy, dar în momentul de faţă nu putem spera la mai mult”, a declarat Decebal Popson, CEO-ul companiei.

Vestea a fost primită cu urale în Victoria, mai bine de 90% dintre localnici considerând că brandul american exploata pe nedrept renumele oraşului. „Se foloseau de faima Victoriei ca să-şi vândă chiloţii şi sutienele, da’ nouă nu ne-au dat niciodată nimicuţa. Să fi venit măcar cu o pereche de izmene de Zilele Oraşului, n-or fi ştiind şi ei cât e de frig la noi iarna?”, se plânge Aneta Staicu, pensionară din Victoria.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
24 iunie 2021 15:39
Citește mai mult despre: fashion victoria victoria's secret

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult