Moment istoric pentru diplomaţia românească! În această dimineaţă, după cea mai recentă măsurătoare, România a fost primită oficial în G8, grupul ţărilor cu media lungimii penisului de 8 cm.

800.jpeg
"Pentru prima oară în istorie, reprezentantul României va sta la masă şi va discuta de la egal la egal cu puteri precum China, Japonia şi Coreea de Sud. Nu vă puteţi imagina ce onoare - şi, în acelaşi timp - ce mare responsabilitate înseamnă acest lucru pentru ţara noastră", comentează Decebal Popescu, analist pornografic.

"La următorul summit G8, care va avea loc în 2020 chiar în ţara noastră, într-un parc din Bacău, România va fi reprezentată de preşedintele ales în această toamnă. Oricare ar fi el, sperăm din tot sufletul să se încadreze", a precizat delegatul oficial al României la G8.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Saturday, 31.08.2019 16:22 Monden

National Cinematografic