Victorie! Un gamer a descoperit o alifie împotriva coşurilor care îi dă +5 la Charisma

După ani de questuri, un gamer din sectorul 4 al Capitalei a reuşit imposibilul! După ce aseară, împreună cu câţiva colegi de clan, a întreprins un raid la o farmacie de la parterul blocului şi a trecut cu uşurinţă de trolul bătrân de la BGS care o păzea, tânărul a plătit 30 gold pentru o alifie magică împotriva acneei, care îi va creşte charisma cu cel puţin 5 puncte şi îi va permite să iasă din casă pe timp de zi.

“A fost foarte palpitant să-l ajut pe DeadlyBerceniShaman4000 să găsească farmacia”, spune ShadowKnightIonel94, vecin de bloc şi de server cu eroul norocos. “Nu mai fusesem niciodată atât de departe de casă, totul pare foarte realist şi e plin de side quest-uri.”

“Eu nu mi-am luat loţiunea magică. Aştept să văd dacă chiar îţi dă +5, şi dacă e, voi face propriul meu raid. Până atunci câştig XP”, spune un alt coleg al gamerului biruitor.

Gurile rele spun că DeadlyBercenShaman4000 nu va ajunge niciodată să beneficieze de cele 5 puncte de frumuseţe şi sociabilitate, pentru că s-ar fi întâlnit pe drum cu un goblin de pe scară, care i-a oferit în schimbul alifiei vrăjite 10 pachete de cărţi de Hearthstone.

Scris de Vasile
8 iulie 2016 10:07
Citește mai mult despre: acnee alifie charisma gameri jocuri

Alte articole

Vezi mai mult