Vine frigul! Second-handurile, asaltate de hipsteri care-şi schimbă fularele de vară cu unele de iarnă

Îmbulzeală, îmbrânceli şi ţipete efeminate în zeci de magazine second-hand din Capitală. Hipsterii zgribuliţi de frig fac cozi să-şi cumpere fulare mai groase, pentru că fularele de vară sunt prea subţiri şi riscă să facă viroze când o ard noaptea prin Control.

Un hipster mai deştept şi-a trimis bunicul de la 4 dimineaţa să stea la coadă la un second hand unde se pusese afiş cu “Am băgat marfă”, şi i-a spus că au băgat tacâmuri de pui, numai şi numai ca să prindă el fularele alea bune, tricotate: “L-am găsit înţepenit, dar am prins un fular din blană de vulpe, o să-i umilesc pe toţi diseară în M60”, a spus Marian Coltea, hipster bucureştean.

“Unuia i-am vândut o faţă de masă din dantelă, i s-a părut că se asortează cu pantofii de balet pe care îi purta. Am avut şi probleme într-o zi, doi hipsteri s-au bătut pe un fular, alţii s-au bătut că se certau pe cum se poartă fularul. Unul zicea că se înfăşoară, celălalt că se înoadă şi că doar cocalarii îl înfăşoară”, povesteşte Mioara Papuc, vânzătoare la second hand.

Scris de Ionut
5 octombrie 2016 17:10

Articole asemanătoare

Vezi mai mult