Vine vacanța! Bianca Drăgușanu a fost la o vulcanizare să-și monteze buzele de vară

Vedeta Bianca Drăgușanu demonstrează încă o dată că respectă legea. În această dimineață a fost văzută în fața unei vulcanizări, unde a solicitat schimbarea buzelor pentru că vrea să treacă la buzele de vară. Ea a optat pentru depozitarea buzelor de iarnă în zona de depozitare a vulcanizării, împreună cu buzele de iarnă ale Andreei Tonciu și celulita Anei Morodan.

Bianca Drăgușanu a așteptat liniștită în mașină până când i-a sosit rândul. Din păcate a avut ceva de așteptat, pentru că în fața ei venise Dana Budeanu să-și bage niște silicoane mai mari, și se luase în gură cu mecanicul. După ce Dana a plecat, Bianca s-a dus cuminte s-o caleze băieții și s-o ridice pe elevator.

”Operațiunea în sine nu durează mult. Le dăm jos, le montăm pe celalalte. Avantajul la Bianca e că se dau jos cu tot cu dantura fațetată și nu mai stăm să le băgăm pe maxilare, cum pățim la alte panarame, că sărăciile n-au bani de buze de-astea lux cum are Bianca. La ea e o plăcere să lucrezi. Recunosc, le mai luăm și noi la o muie pe-aici prin service, că cine e ușă de biserică, să fim serioși!”, a declarat Marcel, angajatul vulcanizării.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
1 iunie 2024 10:21
Citește mai mult despre: Bianca buze

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult