Viorel Lis dă Instagram-ul în judecată: „Orice efect aş încerca, tot urât sunt în poze”

Viorel Lis şi-a pierdut răbdarea! Deşi a a folosit Instagram-ul de sute de ori, de fiecare dată rezultatul a fost nesatisfăcător. „Orice efect am încercat, şi le-am încercat pe toate, la final nu obţineam decât o poză cu un om urât. Şi asta de fiecare dată, fără excepţie!”, s-a plâns Viorel Lis.

Fostul primar al Capitalei e decis acum să dea în judecată compania Facebook, cea care deţine Instagram-ul. „O să le cer bani fie pentru denigrare, fie pentru discriminare, încă nu m-am decis. Oricum, ideea e că Instagram-ul îşi cam bate joc de mine, or asta nu e deloc normal. Cineva trebuie să plătescă pentru modul în care apar în pozele prelucrate cu Instagram!”, a tunat Viorel Lis.

Acesta e decis să apeleze pe viitor la Photoshop, despre care a auzit că oferă rezultate mult mai bune. Singura problemă este că, la vârsta lui, nu-şi mai permite să înveţe să-l folosească, aşa că va trebui să apeleze la un specialist, care costă bani. „Sper să scot în urma procesului măcar banii necesari pentru a avea un expert în Photoshop la discreţie, 7 zile din 7.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
19 februarie 2014 14:02

Alte articole

Vezi mai mult