Fostul primar al Capitalei, omul politic Viorel Lis, i-a trimis președintelui Klaus Iohannis o scrisoare de susținere în aceste momente grele când și-a mai pierdut o casă luată cu acte false. În misiva sa acesta îi cere să fie bărbat, să privească cu încredere spre viitor și să nu se lase doborât de micile obstacole din viață. 

lis pacanele case iohannis.jpg

„Ca om implicat în acest maelstrom politic știu cât de neașptate și de dureroase pot fi aceste lovituri. Mi-aduc aminte de parcă ar fi fost ieri cum am pierdut și eu o casă, îmi intraseră trei prune pe orizontal și o diagonală. Mașina era încărcată, urma să dea jackpot-ul, simțeam în fiecare fibră a ființei mele că ăsta e destinul meu. Am dat la dublă, am pariat pe roșu, mi-a ieșit neagra și întregul meu eșafodaj de speranță s-a năruit în câteva clipe”, scrie Viorel Lis. 

Acesta l-a sfătuit pe Iohannis să nu se dea bătut și să mai bage niște fise „că nu se știe când te lovește norocul. Azi ești sărac, mâine, dacă ai bulan și iese linia cum trebuie, te trezești că ai 12 case, nu 6”. 

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 24.02.2017 19:45 Monden

National Cinematografic