Viorel Lis îl consolează pe Iohannis: „Știu cum e, am pierdut și eu o casă la păcănele”

Fostul primar al Capitalei, omul politic Viorel Lis, i-a trimis președintelui Klaus Iohannis o scrisoare de susținere în aceste momente grele când și-a mai pierdut o casă luată cu acte false. În misiva sa acesta îi cere să fie bărbat, să privească cu încredere spre viitor și să nu se lase doborât de micile obstacole din viață.

„Ca om implicat în acest maelstrom politic știu cât de neașptate și de dureroase pot fi aceste lovituri. Mi-aduc aminte de parcă ar fi fost ieri cum am pierdut și eu o casă, îmi intraseră trei prune pe orizontal și o diagonală. Mașina era încărcată, urma să dea jackpot-ul, simțeam în fiecare fibră a ființei mele că ăsta e destinul meu. Am dat la dublă, am pariat pe roșu, mi-a ieșit neagra și întregul meu eșafodaj de speranță s-a năruit în câteva clipe”, scrie Viorel Lis.

Acesta l-a sfătuit pe Iohannis să nu se dea bătut și să mai bage niște fise „că nu se știe când te lovește norocul. Azi ești sărac, mâine, dacă ai bulan și iese linia cum trebuie, te trezești că ai 12 case, nu 6”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

24 februarie 2017 17:45
Citește mai mult despre: case iohannis lis pacanele

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult