Viorel Lis, la supermaket. Şi-a luat 3 lămâi şi a făcut scandal la casă să scoată banii

Cunoscutul strigoi monden Viorel Lis a fost fost suprins de paparazzi la cumpărături. Acesta a fost la un cunoscut super-market de la el din cartier, aflat chiar peste drum de localul de păcănele pe care-l frecventează. A luat trei lămâi din raft și a cerut la casă să i se dea potul, că nu mai vrea să stea mult.

„Am încercat să-i explicăm domnului Lis că nu așa funcționează, că lămâile trebuie plătite. El a spus că a umplut aparatul, că l-a văzut de mult și că e momentul să dea bani. În tot acest timp a dat cu mâna peste butonul de casă să se deschidă sertarul, cu toate că l-am rugat să nu mai facă așa ceva”, s-a plâns casiera.

Viorel Lis a fost împins ușor afară de un paznic de aceeași vârstă cu el care l-a păcălit întrebându-l de politică. Din păcate, lucrurile nu s-au oprit aici, fostul primar prezentându-se trei ore mai târziu la aceeași casă cu trei prune, susținând că i-a ieșit linie și trebuie să primească dublu bonus următoarele 10 ture.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

28 noiembrie 2016 15:00
Citește mai mult despre: lamai lis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult