Viorel Lis, mirat că primeşte atâta spam de la societăţi de pompe funebre

Fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, e surprins că zi de zi primeşte un număr impresionat de E-mailuri nedorite de la societăţi de pompe funebre. Lis susţine că acest lucru se întâmplă de ceva timp, însă nu poate să-şi dea seama care ar fi cauza.

„Zi de zi şterg câte 50-60 de mesaje din astea. Publicitate la coroane, înmormântări non-stop, cruci. M-am abonat la un site de imobiliare, mă interesa să închiriez un apartament, acum primesc numai spam cu locuri de veci”, declară enervat Viorel Lis.

Viorel Lis susţine că e posibil ca cineva să-i fi înscris adresa de mail pe site-uri de pompe funebre, dar e puţin probabil să fie doar asta.

„E ceva necurat la mijloc, prea sunt multe. Am dat search în Google la companii de taxi, că voiam să instalez aplicaţia aia pe mobil şi îmi apar numai rezultate cu dricuri şi cortegii mortuare. O fi vreun virus, ceva”, a mai declarat Viorel Lis.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
5 aprilie 2013 15:04

Alte articole

Vezi mai mult