Viorel Lis, model pentru vegani! Se bucură mai mult la trei cireşe decât la o ceafă

Viorel Lis, pe care bucureștenii l-au ales la un moment dat primar, are mai multe calități decât se bănuiește. Nici vorbă să fie un bătrân decrepit și sinistru! El este de ceva timp idolul neoficial al tuturor veganilor din România, după ce s-a văzut cât de mult se bucură la păcănele când îi pică trei cireșe sau orice alte trei fructe.

Veganii au observat că Viorel Lis se înnegrește la față dacă îi pui o ceafă sub nas, dar imediat se luminează când apar cireșele pe ecran. Veganii au continuat să-l studieze și au văzut că Lis visează fructe exact ca veganii: ”Are în el o foame de fructe pe care nu și-o poate potoli decât la salon”, spun veganii.

Chiar și în puținele ocazii când consumă carne, Lis rămâne preponderent vegan, spun apropiații. ”La noi comandă mereu un pește și trei lămâi alături”, spune un ospătar. Chiar și în piață se spune că Lis rămâne fidel cireșelor: ”Își cumpără câte trei cireșe. Lumea spune că din cauză că n-are bani, dar eu cred că nu ia mai multe ca să le rămână celorlalți vegani”, spune un vânzător din piață.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
9 aprilie 2021 08:27
Citește mai mult despre: păcănele vegani viorel lis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult