Viorel Lis: „Nu-mi vine să cred cât de mult a nins de când am intrat la păcănele!”

Pana de curent care a afectat aseară Sectorul 2 i-a oprit şi lui Viorel Lis aparatele care îl ţineau în viaţă! Simţind că se sufocă, fostul Primar al Capitalei a ieşit disperat din bodega în care se juca şi aşa a realizat cu groază cât de mult a nins între timp.

“Iniţial m-am bucurat când am vazut că ecranul s-a făcut negru, pentru că era chiar culoarea pe care o aşteptam, că prinsesem trei roşii înainte”, spune Viorel Lis. „Apoi mi-am văzut dintr-o dată faţa în monitor şi m-am albit la faţă: am crezut că mi-a intrat un joker. Dar, de fapt, aparatul se stinsese, a trebuit să abandonez jocul şi să ies din carciumă pe vremea asta nenorocită. Păi când am intrat aici era iunie sau august, am intrat şi eu să stau aici la umbră. Am lasat-o pe nevastă-mea la ştrand şi am intrat sa joc puţin…”

„Acum unde să plec eu aşa, la bustul gol, numai în slip şi în şlapi? Mai bine mai bag o mână scurtă, că poate am noroc, plus că nici nu ştiu cum trece timpul… Sau mai bine mă duc acasă, că poate mă trimite nevastă-mea să iau cinci lămâi în linie, sau trei căpşuni şi două prune în diagonală.”

Scris de TNR
16 februarie 2012 17:02

Alte articole

Vezi mai mult