Viorel Lis se plânge că n-are voie să intre în piramidă, ca să-și vadă fratele

Restricțiile legate de pandemia de coronavirus ne afectează pe fiecare în mod diferit. Afectat de această situație este și fostul primar al Bucureștiului, actualmente campion național la păcănele, Viorel Lis, care nu și-a mai văzut propriul frate de mai bine de un an.

Accesul în piramida lui Keops a fost restricționat și turiștii nu mai au acces dar nici măcar rudele. Viorel Lis a trimis numeroase papirusuri către autoritățile egiptene în care a explicat, lebădă cu lebădă și ochi cu ochi care sunt motivele pentru care ar dori să intre acolo, din păcate răspunsul fiind o tăcere rece din partea guvernului egiptean.

Fostul primar speră ca programul de vaccinare să fie un succes, inclusiv în Africa, pentru că se teme ca fratele său, aflat la o vârsta destul de înaintată, aproape 4000 de ani, să nu o mai ducă mult. Pe de altă parte, el însuși susține că nu este niciun pericol, întrucât amândoi provin dintr-o familie cu gene bune, care au rezistat în fața a numeroase ciume, invazii de lăcuste, transformarea Nilului în sânge și multe altele.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

6 februarie 2021 09:42
Citește mai mult despre: piramide viorel lis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult