Viorel Lis, ziua decisivă la păcănele. Dacă dă aparatul, merge în Hawaii, dacă nu, la Olăneşti

Zi de maximă tensiune în familia Lis. În această dimineață campionul familiei, fostul primar Viorel, a intrat în sala de păcănele pentru a da unul din cele mai grele examene din viața sa. Acesta a filat aparatele de câteva săptămâni și a calculat că azi este ziua în care va da potul cel mare.

„În cele câteva săptămâni trecute de la ultimul „jackpot”, mașinile au adunat o sumă importantă de bani. Dorim să oferim tuturor drojdierilor din zonă, precum și turiștilor, servicii la cele mai înalte standarde. De aceea, jackpot-ul care va fi câștigat azi este suficient de mare pentru o excursie all-inclusive în Hawai la clasa a doua”, a declarat Dorel Costin, patronul lanțului de păcănelării la care este abonat Viorel Lis.

Lis a intrat de 4 ore în sală și este concentrat la maximum. Momentan este la -2000 de lei, dar a intrat pe un trend ascendent, după ce i-a intrat o diagonală de cirește, trei bar-bar-uri și două lămâi. Campionul a anunțat optimist, în pauza de țigară, „dacă nu iese a intrat dracul în aparat, când n-ai noroc, n-ai. Mergem la Olănești Crăciunul ăsta, după ce vindem pianina să avem bani de benzină”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
16 decembrie 2016 13:12

Alte articole

Vezi mai mult