Viorica Dăncilă, foarte nervoasă, că i-a adus Dragnea un ceas din Elveţia şi ea nu ştie să citească ora pe el

1 Iunie trist pentru Dăncila neamului. Șeful PSD a fost complet neinspirat cu cadoul pe care i l-a adus premierului din Elveția, un ceas cu limbi, pe care biata Viorica Dăncilă nu știe să citească ora. Imediat după ce Dragnea i-a dat ceasul, Viorica a început să urle și să se dea cu curul de pământ, că ea voia ciocolată.

De supărare, Viorica a refuzat să semneze niște ordonanțe pe care i le pregătise Dragnea. Liderul PSD spune că ”e semn foarte rău, nu mi-a mai făcut așa până acum. Gata cu tableta o săptămână și nu mai pupă înghețată în parc. Ea era cuminte, dar văd că trebuie să iau măsuri. Eu zic că o palmă la cur, părintește, pe linie de partid, e sănătoasă”.

Alte surse din Guvern îl acuză însă pe Dragnea. ”E o gafă destul de gravă comisă de șeful PSD. Păi tembela aia nu știe nici să citească de pe foaia pe care i-o dăm înaintea ședinței, zice douăzeci douăzeci, parlamentală, și ăsta îi ia Patek Philippe? Acum trebuie să-i mai angajăm un consilier, ca să-i spună cât e ora pe ceas, că ea îl poartă, e și fudulă”, susține un secretar de stat.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
1 iunie 2018 07:57
Citește mai mult despre: ceas Dancila Elvetia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult