Deşi tot mai multe voci din partid îi cer să facă un pas în spate, Viorica Dăncilă refuză cu îndârjire! Şefa PSD spune că abia a dat cu mopul în birou, iar un pas în spate ar distruge ore întregi de muncă.

mop_dancila.jpg
"Dacă vreţi voi neapărat, fac un pas în spate peste vreun sfert de oră, când se usucă bine", le-a transmis Dăncilă baronilor PSD din teritoriu, care habar n-au cum e să fii obligată să faci un pas în spate într-un sediu atât de mare, pentru că sediile lor sunt mult mai mici şi se zvântă imediat.

O altă veste care ar putea s-o preocupe pe Dăncilă e că se ascut cuţitele în PSD, transmit surse din CEX-ul partidului. "Viorica ne-a promis o salată de boeuf şi nu poţi tăia morcovii cuburi dacă n-ai nişte cuţitele ascuţite", a declarat un lider judeţean.

Vom actualiza această ştire pe măsură ce apar noi detalii super sexiste şi extra misogine de la sediul PSD din bulevardul Kiseleff.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Monday, 25.11.2019 15:13 Monden

National Cinematografic