Virusul nu iartă vedetele. După Tom Hanks și Mel Gibson, și Vulpița are Covid!

Nici chiar vedetele nu sunt ferite de ravagiile noului coronavirus, acesta nediscriminând după rasă, religie, sex sau loc de baștină. Fie că stai la Hollywood sau la Vaslui, oricine se poate infecta, după cum au demonstrat și cele două vedete de mare succes ale românilor, Vulpița și Viorel.

Amândoi membri ai cuplului, dar mai ales ea a primit mesaje de încurajare din partea colegilor americani. „Sper să te faci bine draga mea, capul sus și multă dragoste alor tăi”, i-a transmis actorul american Thomas Hanks pe rețeaua de socializare Facebook. Mel Gibson a fost mult mai direct și a întrebat-o când îl lasă pe handicapatul ăla de Viorel și trece la un bărbat adevărat, cum ar fi el.

Nu se știe de unde au contactat cei doi Covid dar, având în vedere că e vorba de emisiunea Acces Direct e o minune că nu s-au infectat ca și cu alte boli care mai circulă acolo. Pentru că vor recunoaște că au Covid, Vulpița și Viorel vor primi fiecare cota obișnuită, adică 50 de lei de căciulă pentru fiecare zi de filmare.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

24 iulie 2020 09:41
Citește mai mult despre: vedete

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult