Vişinescu, sfaturi pentru Cheloo: “Insulta n-are farmec dacă nu-i rupi şi picioarele”

Cunoscutul torţionar Alexandru Vişinescu s-a arătat dezamăgit de modul cum s-a comportat Cheloo faţă de concurentul gay de la X Factor, fiind de părere că rapperul l-a lăsat să scape prea ieftin. “Când a început să-l insulte, eram pe marginea fotoliului de emoţie, îmi reveneau tot felul de amintiri plăcute. Din păcate, s-a oprit. Chiar nu înţeleg de ce nu i-a aplicat şi o corecţie fizică, aşa cum ar fi fost logic şi elegant. Mi-a lăsat un gust amar”, a declarat acesta.

Vişinescu şi-a imaginat cum ar fi procedat dacă era pe scaun. “Să fi fost eu acolo, nu mai scăpa viu, mama lui de pidosnic. În primul rând l-aş fi înjurat, atât pe el şi pe neamul lui, cât şi pe dumnezeul în care crede, iar dacă crede în mai mulţi, pe fiecare în parte. Apoi l-aş fi amăgit că îi bag microfonul în cur, dar nu i l-aş fi băgat. Vă daţi seama, ar fi părăsit scena plângând, nu rânjind, cum a făcut-o”, spune torţionarul.

Acesta şi-ar dori să facă parte din juriu. “Juraţii sunt mult prea blânzi, având în vedere cât de penibili sunt concurenţii. Mulţi dintre ei îşi continuă carierele şi după ce sunt eliminaţi, lucru de care juriul ar trebui să se ruşineze. E nevoie de o mână de fier acolo”, a mai adăugat Vişinescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Luchian
28 noiembrie 2013 05:11

Alte articole

Vezi mai mult