Inevitabilul s-a produs. Un troleibuz împins prea tare de un bucureștean a prins o viteză peste limita legală și n-a mai putut evita impactul cu o mașină care circula regulamentar. Șoferul ar fi încercat să frâneze, strigând pe geam către împingător să țină troleibuzul în loc, doar că din păcate acesta nu l-a auzit și a împins în continuare.

troleibuz_impins222.jpg În urma impactului, împingătorul s-a trezit proiectat cu capul în troleibuz, dar este în afara oricărui pericol, iar alte victime nu există. Mașina lovită de troleibuz a suferit însă pagube majore și probabil va fi imposibil să fie reparată și să mai ajungă în trafic vreodată.

”Era de așteptat să se ajungă la accidente, pentru că împingătorii de troleibuze STB nu sunt profesioniști, ei nu sunt antrenați pentru așa ceva”, a spus șoferul. ”Unii dintre ei n-au nici măcar B-ul, de unde să știe ei să împingă regulamentar un troleibuz? Și din păcate tocmai cei fără experiență sunt vitezomani și împing cu toată forța lor. Chiar sunt surprins că nu sunt mai multe accidente provocate de cei care împing troleibuze STB.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 19.06.2020 09:43 Monden

National Cinematografic