Vitezoman! Un bucureștean a împins prea tare un troleibuz și-a lovit o mașină

Inevitabilul s-a produs. Un troleibuz împins prea tare de un bucureștean a prins o viteză peste limita legală și n-a mai putut evita impactul cu o mașină care circula regulamentar. Șoferul ar fi încercat să frâneze, strigând pe geam către împingător să țină troleibuzul în loc, doar că din păcate acesta nu l-a auzit și a împins în continuare.

În urma impactului, împingătorul s-a trezit proiectat cu capul în troleibuz, dar este în afara oricărui pericol, iar alte victime nu există. Mașina lovită de troleibuz a suferit însă pagube majore și probabil va fi imposibil să fie reparată și să mai ajungă în trafic vreodată.

”Era de așteptat să se ajungă la accidente, pentru că împingătorii de troleibuze STB nu sunt profesioniști, ei nu sunt antrenați pentru așa ceva”, a spus șoferul. ”Unii dintre ei n-au nici măcar B-ul, de unde să știe ei să împingă regulamentar un troleibuz? Și din păcate tocmai cei fără experiență sunt vitezomani și împing cu toată forța lor. Chiar sunt surprins că nu sunt mai multe accidente provocate de cei care împing troleibuze STB.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
19 iunie 2020 07:06
Citește mai mult despre: troleibuz

Alte articole

Vezi mai mult