Ziceați că e nebun! Timișorenii au început să-i mulțumească primarului Robu pentru ideea lui genială de a umple orașul cu palmieri, în care s-au cățărat când a venit viitura provocată de ploile torențiale. Rând pe rând, timișorenii au început să se suie în palmieri, după ce apa le-a trecut de genunchi.timisoreni_palmieri.jpg

”Palmierii sunt ideali pentru uraganele care au început să lovească orașul nostru. Un platan s-ar fi rupt imediat. Palmierii însă pot ține până la 8 timișoreni în coronament și le oferă acestora tot ce le trebuie pentru supraviețuire pe timpul viiturii: nuci de cocos, care le dau hrană și apă, dar și multe frunze, pe care le pot folosi în loc de hârtie igienică, sau ca haine de schimb dacă s-au udat”; explică primarul Robu.

Primarul Robu va face tutoriale pentru timișoreni, în care îi va învăța cum să se urce în palmieri folosindu-și cureaua sau cordonul genții. Timișorenii vor fi apoi recuperați cu vaporașele de pe Bega, care acum pot să circule și pe străzile inundate ale orașului, inclusiv pe centură.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Friday, 19.06.2020 12:44 Monden

National Cinematografic