Vizionar! Zeci de timișoreni au fost salvați de viitură de palmierii lui Robu

Ziceați că e nebun! Timișorenii au început să-i mulțumească primarului Robu pentru ideea lui genială de a umple orașul cu palmieri, în care s-au cățărat când a venit viitura provocată de ploile torențiale. Rând pe rând, timișorenii au început să se suie în palmieri, după ce apa le-a trecut de genunchi.

”Palmierii sunt ideali pentru uraganele care au început să lovească orașul nostru. Un platan s-ar fi rupt imediat. Palmierii însă pot ține până la 8 timișoreni în coronament și le oferă acestora tot ce le trebuie pentru supraviețuire pe timpul viiturii: nuci de cocos, care le dau hrană și apă, dar și multe frunze, pe care le pot folosi în loc de hârtie igienică, sau ca haine de schimb dacă s-au udat”; explică primarul Robu.

Primarul Robu va face tutoriale pentru timișoreni, în care îi va învăța cum să se urce în palmieri folosindu-și cureaua sau cordonul genții. Timișorenii vor fi apoi recuperați cu vaporașele de pe Bega, care acum pot să circule și pe străzile inundate ale orașului, inclusiv pe centură.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
19 iunie 2020 10:06
Citește mai mult despre: Robu

Alte articole

Vezi mai mult