Vizionar! Zeci de timișoreni au fost salvați de viitură de palmierii lui Robu

Ziceați că e nebun! Timișorenii au început să-i mulțumească primarului Robu pentru ideea lui genială de a umple orașul cu palmieri, în care s-au cățărat când a venit viitura provocată de ploile torențiale. Rând pe rând, timișorenii au început să se suie în palmieri, după ce apa le-a trecut de genunchi.

”Palmierii sunt ideali pentru uraganele care au început să lovească orașul nostru. Un platan s-ar fi rupt imediat. Palmierii însă pot ține până la 8 timișoreni în coronament și le oferă acestora tot ce le trebuie pentru supraviețuire pe timpul viiturii: nuci de cocos, care le dau hrană și apă, dar și multe frunze, pe care le pot folosi în loc de hârtie igienică, sau ca haine de schimb dacă s-au udat”; explică primarul Robu.

Primarul Robu va face tutoriale pentru timișoreni, în care îi va învăța cum să se urce în palmieri folosindu-și cureaua sau cordonul genții. Timișorenii vor fi apoi recuperați cu vaporașele de pe Bega, care acum pot să circule și pe străzile inundate ale orașului, inclusiv pe centură.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
19 iunie 2020 10:44
Citește mai mult despre: Robu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult