România şi China riscă o înrăutăţire a relaţiilor diplomatice după ce vizita în România a cunoscutului actor şi luptător de arte marţiale Jackie Chan nu a decurs conform aşteptărilor. Într-un incident regretabil, Jackie Chan a fost bătut măr de un taximetrist bucureştean chiar în faţa hotelului unde era cazat, necesitând 7 zile de îngrijiri medicale.

taximetrist_bataie_cichicean.jpg
Taximetristul Vlăduţ Popescu, zis Bruzli, a fost reţinut de angajaţii Secţiei 19 în apropierea domiciliului său din cartierul Rahova, după o urmărire cu numeroase efecte speciale, inclusiv o explozie şi câteva tarabe cu fructe răsturnate pe caldarâm.

Aflat în custodia poliţiştilor, şoferul agresor şi-a recunoscut fapta, spunând însă că actorul chinez l-ar fi provocat. "Îmi tot zicea că el e Cichicean şi că ştie figuri, ce puteam să fac, să-l aplaud, să-i cer autograf? M-am supărat şi i-am arătat eu figuri. De unde să ştiu că chiar e Cichicean?"

Plin de vânătăi şi cu patru dinţi sparţi, Jackie Chan susţine însă că nu va depune plângere împotriva taximetristului. "Am fost înfrânt în luptă dreaptă. Mă înclin în faţa noului meu maestru", a spus chinezul.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 12.09.2014 13:22 Monden

National Cinematografic