Vizită cu ghinion! Jackie Chan, bătut în faţă la Marriott de un taximetrist care nu l-a recunoscut

România şi China riscă o înrăutăţire a relaţiilor diplomatice după ce vizita în România a cunoscutului actor şi luptător de arte marţiale Jackie Chan nu a decurs conform aşteptărilor. Într-un incident regretabil, Jackie Chan a fost bătut măr de un taximetrist bucureştean chiar în faţa hotelului unde era cazat, necesitând 7 zile de îngrijiri medicale.

Taximetristul Vlăduţ Popescu, zis Bruzli, a fost reţinut de angajaţii Secţiei 19 în apropierea domiciliului său din cartierul Rahova, după o urmărire cu numeroase efecte speciale, inclusiv o explozie şi câteva tarabe cu fructe răsturnate pe caldarâm.

Aflat în custodia poliţiştilor, şoferul agresor şi-a recunoscut fapta, spunând însă că actorul chinez l-ar fi provocat. „Îmi tot zicea că el e Cichicean şi că ştie figuri, ce puteam să fac, să-l aplaud, să-i cer autograf? M-am supărat şi i-am arătat eu figuri. De unde să ştiu că chiar e Cichicean?”

Plin de vânătăi şi cu patru dinţi sparţi, Jackie Chan susţine însă că nu va depune plângere împotriva taximetristului. „Am fost înfrânt în luptă dreaptă. Mă înclin în faţa noului meu maestru”, a spus chinezul.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
12 septembrie 2014 11:22
Citește mai mult despre: bataie Jackie Chan taxi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult