Ediția de anul acesta se anunță cea mai spectaculoasă dintre toate după ce organizatorii au anunțat capetele de afiș. Este vorba de mai mulți vloggeri români care au fost invitați la spectacol pentru că au foarte multe vizualizări pe internet. Și vloggerul Ilie, căruia i s-a ridicat controlul judiciar. 

vloggeri-romani-5gang.jpg

MC-ul evenimentului va fi cunoscutul youtuber Doru Octavian Dumitru Official, care va încălzi atmosfera cu poante foarte amuzate și comice. Vor mai fi momente artistice cringe realizate de Radu Pietreanu și Mugur Mihăiescu, Flory din Vaqslui precum și o ediție specială de CocoȘtiri, emisiunea online realizată de Mihai Găinușă. 

Se așteaptă o prezență record de minori la eveniment, ceea ce înseamnă că paza va fi asigurată de jandarmerie, care știe să bată copii și alți neajutorați. La finalul spectacolului, vloggerul Șelly va primi premiul pentru cel mai bun vlogger din 2018 pentru că îl merită cu prisosință.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Wednesday, 28.11.2018 16:34 Monden

National Cinematografic