Vocea României! Ca să nu mai sperie concurenții, Loredana nu mai are voie să se întoarcă în scaun

Zilele în care concurenții făceau infarct pe scenă sau se speriau și intrau în șoc par să se fi terminat la Vocea României, după ce șefii ProTV au luat o decizie drastică: din acest sezon, Loredana nu mai are voie să se întoarcă în scaun, indiferent cât de mult se îndrăgostește de vocea unui concurent.

„Am avut plângeri din partea concurenților. Mulți ne-au dat în judecată, cerând daune morale pentru că au fost expuși fără voia lor la chipul Loredanei, alții cântau intenționat prost, de frică să nu se întoarcă ea. Sigur că nu am dat aceste scene pe post, dar ele chiar s-au întâmplat. Din păcate, Loredana mai are contract cu noi încă patru ani și are stipulată o clauză conform căreia, dacă o concediem pentru că este prea urâtă, trebuie să-i dăm 5 milioane de euro”, au declarat surse din interiorul show-ului.

Decizia îi scandalizează, însă, pe spectatorii din sală. „Singurul moment frumos de la Vocea României e când Loredana se întoarce în scaun, pentru că avem și noi câteva minute liniștite, în care nu trebuie s-o privim. Dacă ne răpesc și asta, eu unul nu mai vin”, a declarat un spectator de meserie al show-ului.

Scris de Luchian
12 septembrie 2016 14:09
Citește mai mult despre: loredana Vocea Romaniei

Alte articole

Vezi mai mult