Vocea României, ediţie specială de Halloween. În seara asta Loredana va sta în scaun nemachiată

Surpriză imensă pregătită de producătorii ProTV pentru fanii ”Vocea României”. Pentru că se apropie Halloween-ul, ediția din seara asta va cuprinde mai multe momente înfiorătoare. Primul, și probabil cel mai înspăimântător dintre ele, o are în prim plan pe Loredana, care va sta nemachiată în scaun.

”Întâmplător s-a stricat betoniera cu care îi preparăm machiajul Loredanei, așa că ideea ca ea să apară cu fața ei naturală a venit firesc”, spune unul dintre producători. ”Sunt sigur că va băga spaima în telespectatori cu fața ei nemachiată, care-i va expune în toată spendoarea vârsta matusalemică pe care o are.”

Producătorii de la ”Vocea României” au pregătit și un moment culminant al ororii. Loredana nu doar că se va întoarce în scaun nemachiată, ci va și începe să cânte, dar cu vocea lui Smiley. ”Dacă nu apare vreun dement care să-i sudeze scaunul Loredanei, ca să nu se mai poată întoarce cu el către cameră, românii vor avea parte de o seară horror”, promite producătorul emisiunii cu muzică proastă de la ProTV.

Scris de Calin
27 octombrie 2017 19:10
Citește mai mult despre: Halloween loredana ProTV Vocea Romaniei

Alte articole

Vezi mai mult